Szolgáltatások

Elektronikai fejlesztések – ben igyekszünk mindig az adott technológiai területen a leghatékonyabb megoldást adni. így támogatjuk a CCD az SCCD és bizonyos felületkezelésben alkalmazott CCN technológiákat. Ezt természetesen az IC áramkörök, fejlesztőpanelek kivitelezésénél részesítjük előnybe. Több gyártóval állunk kacsoltba, akik nagy megbízhatóságú háttérrel rendelkeznek,  illetve garantálni tudják a 0,1 és 0,001 tűréshatárt  az IC áramkörök gyártásánál. Különböző chipsetkészletekkel tudjuk tervezni elektronikánkat, melyekben mérnökeink fejlesztő készlettel tudnak szolgálni. Architektúrák: AMD Am29000, ARM, MIPS (Microprocessor without Interlocked Pipeline Stages), MIPS-3D, Intel.

Előnyben részesítjük a layer technológiai fejlesztéseket, melyben úgy gondoljuk, hogy az egyediség kimagasló minősége a fontos szemben a szériával. Amennyiben szüksége van a fent említett fejlesztésekbe támogatásra, vagy fejlesztésre keressen meg bizalommal.

Informació Technológia világ hozta létre cégünk alapjait, amelyet több évtizede folyamatosan követve a fejlődés trendjét igyekszünk magas színvonalon folyatatni. Kezdetekben a rendszerintegráció illetve üzemeltetési üzletágak voltak a meghatározó irányvonala ITC iránynak, de az elmúlt évek során kiemelkedett az egyedi megoldásokban nyújtott szolgáltatások és fejlesztéseknek az igénye, melyben sikereket tudtunk eléri. Alkalmazott technológiák: .net framework, c#,PHP, HTML5, Vmware, thin client-server solution, HW firmware programing,

Több speciális területen dolgozunk együtt partnereinkkel és fejlesztőinkkel, így gyors flexibilitást tudunk garantálni a projektekben az ITC területen is.

Munkavédelem, Minőség biztosítás

Minősített szakemberekkel dolgozva hiteles igazolásokat és vizsgálatokat vagyunk képesen nagy szakmai háttérrel elvégezni. Ezt kezdve az ITC alapú rendszereken, égészen a szakhatságok által megkövetelt munkavédelmi területen is.Az ITC területén különböző monitorink eszközök bevonásával illetve azok felügyeletével tudunk pontos analízist és modelleket eredményül adni, a magas rendelkezésre állás érdekében.